Με πρωτιές στις

Πανελλαδικές

Εξετάσεις

Το Φροντιστήριο μας

Το φροντιστήριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ από το 1994 δίνει δυναμικά το παρόν στο χώρο της εκπαίδευσης. Ξεκίνησε την εκπαιδευτική του δραστηριότητα τον Ιούλιο του 1994 υπό την διεύθυνση των καθηγητών μαθηματικών Νίκου και Γιάννη Περδίκη. Άμεσα επανδρώθηκε από επίλεκτους καθηγητές και έκτοτε αποτελεί το μεγαλύτερο και πληρέστερο εκπαιδευτικό συγκρότημα της περιοχής. Η μεγάλη προσέλευση των μαθητών που εμπιστεύονται το φροντιστήριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ οδήγησε σε αναγκαία επέκταση του φροντιστηρίου τον Σεπτέμβρη του 1995, ένα σχεδόν χρόνο από την λειτουργία του.

    Το φροντιστήριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ μετά και την πρόσφατη, πλήρη ανακαίνιση του χώρου και την λειτουργία πέντε νέων αιθουσών διδασκαλίας, αποτελεί ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτήριο από τα μεγαλύτερα του Νομού Ηλείας, με είκοσι άριστα οργανωμένες αίθουσες διδασκαλίας, δημιουργώντας έτσι ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον κάνοντας την εκπαιδευτική διαδικασία ευχάριστη για όλους τους μαθητές, υπό την καθοδήγηση του πληρέστατου και ικανότατου επιτελείου διδασκόντων καθηγητών του ΠΥΘΑΓΟΡΑ.

    Με συνέπεια και ευθύνη στο χώρο της εκπαίδευσης, το φροντιστήριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ  από το 1994 προετοιμάζει υπεύθυνα και αποδοτικά τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα τμήματα των Πανεπιστημίων και των Ανωτάτων Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας κάνοντας πράξη το όνειρό τους. Με έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό, ακολουθώντας ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών, με άριστη οργάνωση και υποδομές, το φροντιστήριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ κυριαρχεί στο χώρο της εκπαίδευσης στην περιοχή της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής!

 

    Με πρωτιές στις Πανελλαδικές εξετάσεις κάθε χρονιά, που κάνουν μαθητές, γονείς και εμάς υπερήφανους και για μια ακόμη χρονιά μας βάζουν στην 1η επιλογή σας!

 

    Η συνεχής παρακολούθηση της πορείας κάθε μαθητή, η διαρκής ενημέρωση και συνεργασία με κάθε γονέα, τα τακτά επαναληπτικά διαγωνίσματα καθώς και η υποστήριξη υλικοτεχνικής υποδομής είναι στοιχεία που κάνουν την εκπαιδευτική διαδικασία αξιόλογη, υπεύθυνη αλλά και σημαντική για όλα τα παιδιά.

 

    Η αποδοτική και υπεύθυνη διδασκαλία σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα, τα κλειστά groups (3 – 4 ατόμων) για αριστούχους μαθητές, τα ιδιαίτερα μαθήματα, καθώς και τα συνεχή διαγωνίσματα με ανακεφαλαιωτικές επαναλήψεις, η διαρκής παρακολούθηση της πορείας των μαθητών, η τακτική ενημέρωση και η πλήρης συνεργασία με τους γονείς, σε συνδυασμό με τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του φροντιστηρίου διαμορφώνουν στο έπακρο την απόδοση της διδασκαλίας βάζοντας το μαθητή σε μια ευχάριστη και αρκετά ξεκούραστη διαδικασία γνώσης που περιλαμβάνει ποιοτική και ποσοτική υπερκάλυψη της εξεταστέας ύλης με ομαλή μετάβαση από το απλό στο σύνθετο και έως το πολύ δύσκολο. Βασικός κανόνας του φροντιστηρίου είναι η ανάπτυξη κριτικής σκέψης και η ώθηση του μαθητή προς την αυτενέργεια και αυτοαξιολόγησή του κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών.

 

    Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κάθε χρόνο οι μαθητές του Φροντιστηρίου «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» σημειώνουν από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες σε επίπεδο Νομού Ηλείας, στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και εισάγονται σε περιζήτητες σχολές των Πανεπιστημίων και Ανωτάτων Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας μας.

 

Φροντιστήριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ γιατί η κατάκτηση της γνώσης δεν είναι καταναγκασμός αλλά χαρά, δημιουργία, πνευματική αναγέννηση και ολοκλήρωση! 

Brainwire.gr