Με πρωτιές στις

Πανελλαδικές

Εξετάσεις

Οργάνωση & Λειτουργία του Φροντιστηρίου

Ολιγομελή τμήματα : Στον ΠΥΘΑΓΟΡΑ λειτουργούν ομοιογενή ολιγομελή τμήματα που σχηματίζονται με βάση τις επιδόσεις αλλά και τους στόχους των μαθητών. Έτσι μέσα από την άμιλλα και τη δυναμική του τμήματος, ο καθένας επωφελείται και από τις γνώσεις των άλλων.

 

Κλειστά groups 3 – 4 ατόμων : Στον ΠΥΘΑΓΟΡΑ επίσης λειτουργούν κλειστά groups 3 – 4 ατόμων για αριστούχους μαθητές με υψηλές επιδόσεις και στόχους.

Διαβάστε περισσότερα: Οργάνωση & Λειτουργία του Φροντιστηρίου

Μήνυμα καλωσορίσματος

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του φροντιστηρίου μας!

 

 

    Με απλό και εύκολο τρόπο μπορείτε να ενημερωθείτε και να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις σχολές και τα τμήματα των Πανεπιστημίων και των Ανωτάτων Τεχνολογικών Ιδρυμάτων που σας ενδιαφέρουν, να υπολογίσετε τα μόριά σας, να δείτε τις βάσεις των σχολών, να αναζητήσετε παλαιότερα θέματα Πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και θέματα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.), να δείτε τους επιτυχόντες του φροντιστηρίου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και τις βαθμολογίες τους, να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητές μας αλλά και να μας ρωτήσετε για όποια απορία έχετε στέλνοντάς μας εύκολα και γρήγορα ένα e-mail!

Το Φροντιστήριο μας

Το φροντιστήριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ από το 1994 δίνει δυναμικά το παρόν στο χώρο της εκπαίδευσης. Ξεκίνησε την εκπαιδευτική του δραστηριότητα τον Ιούλιο του 1994 υπό την διεύθυνση των καθηγητών μαθηματικών Νίκου και Γιάννη Περδίκη. Άμεσα επανδρώθηκε από επίλεκτους καθηγητές και έκτοτε αποτελεί το μεγαλύτερο και πληρέστερο εκπαιδευτικό συγκρότημα της περιοχής. Η μεγάλη προσέλευση των μαθητών που εμπιστεύονται το φροντιστήριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ οδήγησε σε αναγκαία επέκταση του φροντιστηρίου τον Σεπτέμβρη του 1995, ένα σχεδόν χρόνο από την λειτουργία του.

    Το φροντιστήριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ μετά και την πρόσφατη, πλήρη ανακαίνιση του χώρου και την λειτουργία πέντε νέων αιθουσών διδασκαλίας, αποτελεί ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτήριο από τα μεγαλύτερα του Νομού Ηλείας, με είκοσι άριστα οργανωμένες αίθουσες διδασκαλίας, δημιουργώντας έτσι ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον κάνοντας την εκπαιδευτική διαδικασία ευχάριστη για όλους τους μαθητές, υπό την καθοδήγηση του πληρέστατου και ικανότατου επιτελείου διδασκόντων καθηγητών του ΠΥΘΑΓΟΡΑ.

Διαβάστε περισσότερα: Το Φροντιστήριο μας

Brainwire.gr